Myspys i mörkret

Så här i höstmörket vill man gärna sitta inne och myspysa framför tvn med tända ljus och dricka te. Jag har blivit duktigare på att sitta i soffan och bara läsa min bok med avstängd tv. Vi har köpt lite nytt till vardagsrummet. Vill ha en liten blandning av franskt chic och engelsk stil.

Något som jag saknar i vårat hem. Lägenhet som vi bor i, det är en braskamin. Men kan ju lösa det på annat vis.

Den här har vi köpt på Ikea och fyllt med en massa blockljus:

Jag kommer i ett senare tillfälle visa vad vi har gjort nytt i vardagsrummet.

 


Gott bröd

Har börjat baka mera bröd nu, det luktar och smakar så gott. Sen vet man vad brödet innehåller och det kostar inte så mycket heller. Det tar inte så lång tid och är inte så komplicerat heller. Så mer hembakat får det klart bli :).

Det ser rätt trevligt ut också när det ligger så fint på skärbrädan i köket. Bara att skära upp en skiva och på med något gott pålägg. Det finns en massa olika recept som man kan hitta på nätet att använda sig av och testa på att ha lite egna ingredienser med.

Visst ser det trevligt ut:


Älskar min Iphone app "instagram" blir så trevliga bilder tycker jag.


Lite nya resor

Den 1 november flyger jag ner till Bilbao och åker ut till Santurzi för ett jobb på den fjärde och sista båten i en serie. Det var på den första av dessa båtar nere i Santurzi som jag träffade mitt hjärta för allra första gången. Så den här platsen ligger nära hjärtat.
Här kommer lite bilder från första resan neråt. Då umgicks jag mycket med både Daniel och en holländare som heter Tony. Där hade jag ingen aning av vad som komma skulle, fast jag fastnade för honom redan vid första ögonkastet.


Jag för 1,5 år sedan. Daniel är fotograf.

Sen den 9 november åker jag och hjärtat till Mexico på våran första egna semester ihop. Det ska bli såå mysigt och jag längtar som en tok. Det ska vara så otroligt fint just där. Har ni några tips om Cancun eller Playa del Carmen så skriva gärna. :)

 


RSS 2.0